Over ons.

Met Louie heeft ballen. We zijn direct, handelen eerlijk en spreken duidelijke taal. We vinden het belangrijk dat men weet waarvoor wij staan. Dat is voor ons de basis om relaties met inhoud te bouwen.

Met onze creatieve manier van werken, ambitieuze kijk en energieke medewerkers weten wij in mogelijkheden te denken. Snel handelen staat hoog in het vaandel en daarbij willen wij het altijd beter doen dan gisteren.

Recruiters Nijmegen - Met Louie

Onze waarden.

Leer snel.

Stap uit je comfortzone en durf fouten te maken. Spiegel en evalueer, zodat je het morgen beter kan doen dan vandaag. Sta open voor feedback, geef feedback aan ons. Onze wil om te slagen overstijgt de angst om kritiek te krijgen of fouten te maken.

 

Groei als werknemer. Groei als werkgever.
GROEI MET LOUIE.

Denk in mogelijkheden.

Denk niet in problemen, maar denk in mogelijkheden. Wij denken graag mee met onze werknemers, potentiële kandidaten en onze opdrachtgevers. 


Als je vanuit je eigen kracht werkt, komen er altijd nieuwe kansen en ontstaan er altijd nieuwe mogelijkheden. Vaak liggen oplossingen dichterbij dan gedacht wordt.

Blijf ontwikkelen.

We zijn nooit te oud om te leren en om te groeien. Zorg dat ontwikkeling een gewoonte wordt. Kom bij ons werken en krijg toegang tot trainingen en e-learnings. Denk hierbij aan sales trainingen, DISC-training tot aan business Engels. Wil je naar een congres om meer te leren over jouw vak? Dat mag! We doen er alles aan om jouw ontwikkeling in een stroomversnelling te laten raken. 

Met Louie Recruitment Nijmegen

Missie.

Het is onze missie om kandidaten en bedrijven te laten groeien. Dit pakken wij zorgvuldig aan. Wij verbinden kandidaten aan bedrijven en andersom. Lukt dit niet? Dan helpen wij aan zaken die direct invloed hebben om toch het gewenste resultaat te verkrijgen. Zoals een up-to-date CV, Personal Branding tips en sollicitatietips. Daarnaast geven wij advies over onderwerpen als Employer Branding, Candidate Journey en Recruitment Process Outsourcing (RPO). Door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn wij in staat onze klanten direct verder te helpen.

Visie.

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Van schoolverlaters tot aan senioren. Ons doel is om iedereen een stap verder te helpen. Hoe wij dit bereiken? Puur door onze eigen kracht, kennis en netwerk te bundelen en veelvuldig in te zetten. Met het hele team, allen getraind in de DISC methode, gaan wij opdrachten positief tegemoet. 

Team.

Ruben.

Recruitment Specialist

Interem Recruiter Nijmegen - Eli Wuarbanaran

Eli.

Recruitment Specialist

Levent

Recruitment Specialist

Gianni Met Louie

Gianni

Recruitment Specialist

Pleun Met Louie

Pleun.

Recruitment Specialist

Cas - met Louie

Cas.

Talent Sourcer

Recruiter Simon - Team Met Louie Nijmegen

Simon.

Talent Sourcer

Finn.

Talent Sourcer

Veel gestelde vragen.

Interim

Werving & selectie

Sourcen

Detacheren

Bedrijven kiezen bewust voor Met Louie als recruitment partner en andersom. Wij gaan voor duurzame samenwerkingen. Wat inhoudt dat wij pas tevreden zijn als onze partners onze hulp niet meer nodig hebben om succesvol te zijn in recruitment. Met plezier dragen wij al onze kennis en knowhow over. Daarnaast krijg je bij ons één contactpersoon + 10 collega’s die op de achtergrond meewerken aan het sourcen naar de juiste kandidaat en hun eigen netwerk beschikbaar stellen.

Wij zorgen voor zichtbaarheid van jouw vacatures op meerdere online job boards en onze eigen website. Daarnaast benaderen wij actief kandidaten via LinkedIn, zo beschikken wij over een LinkedIn Recruiter Seat. Doordat wij met ons hele team puur de focus op het searchen hebben, bereiken wij dagelijks tientallen kandidaten op een persoonlijke manier. Zo screenen wij elk profiel grondig en ontvangt elke kandidaat een connectieverzoek inclusief een persoonlijk bericht.

Bel, Whatsapp of mail een van onze collega’s en we maken binnen 24 uur een (online) afspraak om jouw aanvraag te bespreken. Tijdens deze afspraak geven wij direct aan hoe wij jou van dienst kunnen zijn.