Onze tips voor kandidaten.

Solliciteren Met Louie

Tips voor het maken van een perfecte CV

Een eerste indruk geef je maar een keer. Zorg dat jouw CV zoveel mogelijk relevante informatie bevat wat aansluit op de rol waar je op solliciteert. Dat maakt de kans groter dat je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Lees hier onze tips voor het opstellen van een CV. 

Tips voor het schrijven van een sterke motivatiebrief

In deze brief motiveer je waarom je voor deze vacature en organisatie kiest. Bekijk hier onze tips over hoe je een top motivatiebrief opstelt. 

Tips voor het schrijven van een sollicitatiebrief

In een sollicitatiebrief leg je de verbintenis tussen de vacature waarop je wilt gaan solliciteren, en jouw CV. Het is de begeleidende brief van jouw CV. 

Tips voor een goed sollicitatiegesprek!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is ook het enige waar je voorafgaand het sollicitatiegesprek invloed op hebt. Zorg dat je deze kans aanpakt om een goede indruk achter te laten. Om je goed op weg te helpen hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet. 

Solliciteren Met Louie

Stel deze vragen tijdens jouw sollicitatiegesprek

Vaak vergeet men dat een sollicitatiegesprek tweerichtingsverkeer is. Net als dat een Recruiter jouw het hemd van het lijf vraagt, mag dat andersom ook zo het geval zijn. Je spendeert een groot deel van je leven op het werk. Zorg dus dat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden, de collega’s